Start

Forskning

Webbutik

Kontakt

   
 
 

 

 


 

 

WELLCOR AB
Östra Ågatan 37
753 22  UPPSALA
tel. 018-100280
info @ granatappeljuice.se
 Allmän information:
När en beställning lagts behandlas den direkt i vår webbutik och vi kontaktar dig om det är några frågor.

 

Priser
Alla priser anges inklusive moms.


Frakt

Frakt tillkommer. Leverans sker med DHL. Om du önskar varorna levererade till ett speciellt utlämningsställe (DHL Service Point) så kan du ange detta i Kassan under "Meddelande till betalningsmottagaren". Om du anger ditt mobilnummer så får du en avisering via SMS annars sker det via e-post.

Betalning
Betalning kan ske mot faktura (35 kr avgift) eller med betalkort via Payson eller PayPal.

Om beloppet inte finns insatt på kontot på förfallodagen skickas automatiskt en påminnelsefaktura. Lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr tillkommer då.
OBS! Vid ej uthämtad försändelse som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig minst 350 kr oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.


Leveranstid
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar.
Leverans sker med DHL till närmaste DHL Service Point.
OBS! Avisering sker via SMS eller epost om mobilnr. inte har angetts.


Transportskador
Om ni upptäcker att paketet är skadat när ni hämtar det, anmäl det genast på utlämningsstället. Upptäcker ni en skada när ni kommit hem, tag med hela försändelsen tillbaka till utlämningsstället och fyll i en skadeanmälan.

 

Tillfälligt slut
Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi er för att försöka komma överens om senare leverans eller en motsvarande produkt.


Nöjd kund garanti

Om det skulle vara något fel på produkten eller att du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka exkl. fraktkostnad. OBS! Om ni vill reklamera en vara måste ni alltid kontakta oss först innan ni skickar tillbaka den. Returfrakt där mottagaren betalar accepteras ej utan vi skickar en returfraktsedel som skall användas vid reklamationer.